Clicky

Haus zum Verkauf, 49843 Halle, Zur Birke 1 | Mapio.net

---

Haus zum Verkauf 349.000 717 m²
49843 Halle, Zur Birke 1


Anzeige

2,975% excl. MwST

Baujahr: 2002
frei ab nach Vereinbarung
Geschosse: 2

3 Stellplätze: Carport, Garage, Stellplatz

Vrijstaand wonen op een ruim perceel van maar liefst 717 m² in de bosrijke omgeving van Halle, dat is mogelijk in deze uitstekend gelegen BUNGALOW met inpandige garage en carport. In de tuin rondom de woning is het genieten van het buiten zijn, bijvoorbeeld nabij de vijver op het zonneterras.

Het geheel ligt op slechts enkele kilometers afstand van de Nederlandse grens nabij Ootmarsum, Vasse en Tubbergen. De Duitse stadjes Uelsen en Neuenhaus zijn op enkele autominuten gelegen. De omgeving van Halle kenmerkt zich door het vele groen, de landelijke ligging is dan ook zeer gewild bij fietsers en wandelaars.

Opvallende kenmerken zijn naast de uitermate fraaie ligging nabij het buitengebied, de ruime oprit met grote carport (ca. 30 m²) welke genoeg plek biedt voor meerdere auto's, de twee slaapkamers en de badkamer op de begane grond maar ook de ruime inpandige garage welke voorzien is van water en stroom zal je positief verassen!

Je betreedt de bungalow middels de aan de voorzijde gelegen centrale hal met doorloop naar de diverse ruimtes. Vanuit de royale hal heb je toegang tot de keuken welke voorzien is van een spoeleiland. De eigentijdse inbouwkeuken is voorzien van een Belgisch hardstenen werkblad en hoogglans witte fronten met moderne handgrepen. Daarnaast beschikt het over diverse inbouwapparatuur als een inductiekookplaat met daar boven een design afzuigkap, combi oven, vaatwasser en een koel/vries combinatie. De keuken is net als de woonkamer een lichte ruimte door de vele raampartijen. Op de natuurstenen plavuizenvloer in de living staat een houtkachel welke voor een aangename warmte zorgt in de wintermaanden. Ook niet onbelangrijk zijn de tuindeuren naar het zonneterras.
De begane grond beschikt over 2 goed bemeten slaapkamers, waarvan 1 is voorzien van een loopdeur naar buiten. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandcloset, wastafel en mechanische afzuiging. Tevens is er nog een separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De centrale hal geeft tevens toegang tot de berging, deze is voorzien van de C.V.-installatie, een vaste kast, toegang tot de inpandige garage en de trapopgang naar de eerste verdieping. De garage beschikt over een aansluiting voor de wasmachine en droger, vanuit hier is wederom de tuin te bereiken door middel van een loopdeur.

Via de overloop is een nog in te delen ruimte te bereiken, deze ruimte beschikt over 2 dakramen en biedt toegang tot een bergruimte welke ook voorzien is van een dakraam. Op deze verdieping is een mooie speel-/werkkamer te realiseren.

Door middel van vlizotrap te bereiken bergzolder.

Deze vrijstaande woning heeft haar hoofdtuin op het Zuiden gelegen, perfect voor de zon liefhebbers. Op het terras bij de vijver is het in het voorjaar al goed vertoeven. Aan de achterzijde van de woning beschikt de woning over een houtopslag en een berging welke ideaal is voor het stallen van onder andere het tuingereedschap. 
De brede carport aan de voorzijde met ruime oprit zorgt voor genoeg parkeerruimte op eigen grond.

Klinken de mogelijkheden en de unieke kenmerken van dit object jou als muziek in de oren...? Dan komen wij graag in contact voor het plannen van een bezichtiging. De tijd nemen we uiteraard voor jou, zoals we dat eigenlijk altijd al hebben gedaan!

* Bouwjaar: 2002 - in 2008 is de bungalow volledig afgebouwd;
* Kaveloppervlakte: 717 m²,
* Woonoppervlakte begane grond: ca. 95 m²;
* Overige inpandige ruimte ca. 100 m² (garage en 1e verdieping);
* Inhoud: ca. 668 m³; 
* Begane grond grotendeels voorzien van vloerverwarming;
* Slapen en baden op de begane grond;
* Buitenschilderwerk 2018;
* Zonnige tuin op het zuiden gelegen;
* Filterinstallatie t.b.v. de vijver;
* Grondfilterpomp t.b.v. grondwater aanwezig;
* Glasvezel aanwezig;
* Verwarming wordt geregeld via een Wolf HR-C C.V.-ketel - bouwjaar: 2008;
* Meerdere parkeerplekken op eigen terrein;
* Op enkele minuten van de Nederlandse grens gelegen;
* Kosten koper: 5,00% grunderwerbsteuer (overdrachtsbelasting), de makelaarscourtage ca. 3,00% en ca. 1,00% notariskosten;
* Aanvaarding in overleg.

Uw makelaar voor dit object: Bart Bulter
Informatie via kantoor Denekamp. Te bereiken onder telefoonnummer: 0031541 355771

Anzahl Terrassen: 1

Zur Birke 1
49843 Halle


Folge dem Link für weitere Informationen:
        
immobilien.meinestadt.de

  
E-Mail-Benachrichtigungen
Falls wir ein neues Angebot oder eine Preisveränderung des bestehenden Angebots Häuser zum Verkauf erhalten, werden wir Sie per E-Mail informieren.


Suche




- + Suche

Löschen anfordern
Impressum