Clicky

5-Zimmer Wohnung zum Verkauf, Hüttenstraße 12, Dedeleben, 38836 Sachsen-Anhalt - Vogelsdorf | Mapio.net

---

5-Zimmer Wohnung zum Verkauf 67.000
Hüttenstraße 12, Dedeleben, 38836 Sachsen-Anhalt - Vogelsdorf


Anzeige

Te koop:
Hüttenstraße 12, 38836 Dedeleben
Woonopp.:. ca. 223 qm
Grondstuk: ca. 398 qm
Taxatiewaarde: €67.000,=
Verkoopprijs: onderhandelbaar
Info:Andrea Hahn Tel. 0049/15256127646

Het woonhuis:
* woonkeuken
* woonkamer
* badkamer met douche & toilet
* voorraadkamer
* 2 kelders (1 met de CV installatie)
* 1 slaapkamer op de bgg boven de 2e kelder
* 3 slaapkamers op 1ste etage
* zolder

Buitenruimtes
* garage met een doorgang naar een werkplaats
* originele vakwerkschuur verdeeld in 2 ruimtes waarvan
een met een complete keukeninrichting, douche & wc.
* diverse kleine “bouwwerkjes“

Het grondstuk is te bereiken via een vrij recent moderne goedafsluitende poort. Via een binnenplaats loopt je rechtdoor naar de garage/schuur en links de achterdeur. Via de achterdeur kom je in de aanbouw van het woonhuis die toegang geeft tot het huis en een kleinere binnenplaats met toegang tot een ruimte met een complete keukeninrichting, douche & toilet.
Vanaf de aanbouw loop je het huis binnen. De gang loopt van voor naar achteren. De eerste deur rechts in de gang is de badkamer met daarachter een voorraadkamer. De 2e deur rechts is de woonkamer. Een deur aan de linkerkant geeft toegang tot de kelder met de CV-ketel. Aan het einde van de gang is er een mooie open stevige trap (metaal & hout) naar boven. Tevens hier de deur naar de 2e kelder (CV-ruimte) en naar de woonkeuken met daarachter een (slaap)kamer. Door de aanwezige kelders is er in het huis niveauverschil van 2 traptreden. Dit geldt voor toegang tot de woonkamer, badkamer en de (slaap)kamer beneden achter de woonkeuken.

In al die jaren zijn er van allerlei ruimtes/overkappingen/etc. gebouwd. Deze zijn gemakkelijk te verwijderen zodat men er tuin en/of terras kan creeren.

Het huis in sinds de jaren 70 bewoond door de huidige eigenaar. Ze hebben hun hele leven in Dedeleben gewoond. De woning staat al geruime tijd leeg, maar alle nutvoorzieningen zijn operationeel inclusief de CV-installatie. Ik zelf heb 10 jaar nr. 11 in mijn bezit gehad en kwam geregeld bij deze buurtjes voor een praatje of zelfs een beetje kluswerk. In opdracht van mijn oude buurtje probeer ik een koper te vinden die van dit pand zijn vakantie en/of nieuwe hoofdverblijf wil maken. Het is een object met vele mogelijkheden en uitdagingen, er is zeker na eigen inzicht iets moois van te maken. Het object is echt een bezichtiging waard!

Het dorp & omgeving
Het dorp Dedeleben is een rustig (voormalig DDR) dorpje met voorzieningen als een NP-markt, huisartsenpraktijk, Kindergarten, bushalte voor o.a. de bus naar Halberstadt. In het dorp zelfs een Struisvogelfarm met een gezellig terras en natuurlijk de verkoop van Struisvogelprodukten. Grote steden als Wernigerode & Halberstadt liggen op 20 autominuten. Steden die alles te bieden hebben, uiteraard grote winkels, ziekenhuis, bouwmarkten, etc. Beide steden zijn de “poort naar de Harz“. Het “National Park Harz“, een geweldig gebied waarin een ieder aan zijn trekken komt. Wandelaars, fietser, langlaufers, natuurliefhebbers, etc. Rondom het park liggen diverse historische stadjes, o.a. UNESCO stad Quedlinburg. Ook rijdt er een stoomtreintje via allerlei dorpjes naar het hoogste punt “De Brocken“. Een geweldig spektakel in alle jaargetijde. Het gebied is al prachtig als je er met de auto en/of motor door heen rijdt.


Folge dem Link für weitere Informationen:
        
ebay-kleinanzeigen.de

  
E-Mail-Benachrichtigungen
Falls wir ein neues Angebot oder eine Preisveränderung des bestehenden Angebots 5-Zimmer (und mehr) Wohnungen zum Verkauf erhalten, werden wir Sie per E-Mail informieren.


Suche




- + Suche

Löschen anfordern
Impressum