Clicky

Haus zu vermieten, 49451 Holdorf, Vechta (Kreis) | Mapio.net
INAKTIV

Außenansicht -- Îndepliniți-vă visul de a deține propria casă

Haus zu vermieten 800 134 m²
49451 Holdorf, Vechta (Kreis)


Suche




- + Suche


INAKTIV

Casa spațioasă cu o singură familie impresionează prin ferestrele sale moderne, mari, care lasă multă lumină și te invită să rămâi cu familia și prietenii. Locuința, mâncarea și gătitul formează o unitate la parter și oferă acces direct la grădină prin terasă, astfel încât să poți fi mereu atent la copiii tăi. Există, de asemenea, o cameră tehnică și o toaletă pentru oaspeți la parter. La mansardă nu există nicio dispută cu privire la alegerea camerelor, deoarece acestea sunt aproape de aceeași dimensiune și nu există nicio aglomerație în baia spațioasă.


În plus față de perioade scurte de construcție, servicii de construcții inovatoare, arhitectură atractivă și fabricație de înaltă calitate, Schwabenhaus din pachetul all inclusive „Green Edition” vă oferă următoarele valori adăugate: - Placă de beton, inclusiv izolarea perimetrală a casei de eficiență 40 - Construcția confortului climatic pentru casa de eficiență 40 - Acoperiș pur lin în stil dulap - Instalație electrică, sanitară și de încălzire completă, inclusiv instalarea de bază pentru Schwabenhaus pe placa sau pivnița Schwabenhaus * - Instalație electrică orientată spre viitor, cu întrerupătoare de protecție împotriva incendiilor optimizate pentru siguranță, pe lângă comutatoare FI - Cabluri de lumină protejate pentru iluminare și scenarii de iluminare moderne, fără interferențe * - Echipamente electrice extinse în zona întrerupătoarelor și prizei * - Obloane la primul și al doilea etaj al casei - Pompă termică dublă eco pentru încălzire, răcire, ventilație, purificare a aerului și apă caldă pentru casele de eficiență 55, 40 sau 40Plus - Șapa plutitoare cu izolație termică * - Testul ușii suflantei pentru a verifica rata de schimb a aerului * - Obiecte sanitare de la producători de marcă, cum ar fi B. Kaldewei, Villeroy & Boch, precum și o cabină de duș de sticlă reală ** - Peretele exterior confort confortabil cu peste 200 de culori din ipsos din care să alegeți - ușă frontală din lemn de înaltă calitate, cu mai multe straturi, într-o varietate de soluții de proiectare, cu cilindru de blocare de securitate, blocare de securitate în 5 puncte și geam pentru protecție termică cu 3 panouri - Ferestre din plastic cu geam termopan de protecție termică cu 3 panouri Ug = 0,6 W / m²K - Lucarne cu funcție de înclinare și înclinare și obloane electrice *, dacă sunt incluse conform planului podelei - Lucrări de umplere, perfect în interiorul Q2 ** - Interioare cu tapet de lemn ** - Ferestre interioare din fereastră artificială sau naturală - Scări din lemn masiv - Protejați pachetul de asigurare cu asigurare pentru construcții rezidențiale, inclusiv protecție elementară, scrisoare de intenție pentru case și apartamente, asigurare pentru construcții și asigurare de răspundere a constructorilor - Garanție de 10 și 30 de ani, așa cum este definit în descrierea de construcții și servicii Schwabenhaus - Eligibil ca casă de eficiență 40 în conformitate cu criteriile de finanțare KfW * Valorile adăugate și conținutul serviciilor enumerate se referă exclusiv la pachetul de tehnologie + confort „Green Edition” descris în descrierea de construcții și servicii Schwabenhaus (BLB). Valorile adăugate și conținutul serviciilor altor construcții și descrieri de servicii Schwabenhaus sau tehnologii + pachete de confort pot diferi.


Holdorf


Casa este planificată inclusiv parcela. Proprietatea este oferită prin comision sau vândută direct de către primărie. Prețul fluctuează din cauza situațiilor actuale ale pieței. Lucrările de construcție pot începe la scurt timp după achiziția imobilului. Fotografiile pot afișa echipamente speciale care pot fi oferite în plus împotriva corectării prețurilor la cerere. Întrebați despre serviciul nostru gratuit de consultanță și primiți toate informațiile importante despre acest proiect într-o conversație personală în mod gratuit, în special: locația și posibilitățile de dezvoltare ale parcelei, calculul costurilor de construcție, finanțare și Oportunități de finanțare, arhitectură detaliată și Planul etc. Așteptăm cu nerăbdare să vă sfătuim în detaliu! Anbauteile, Carport, Garage und Keller können Extras sein, die als Sonderausstattung angeboten werden. Abbildungen, Grundrisse und Flächenangaben sind beispielhaft und können Extras zeigen. Flächenangaben nach DIN 277.


E-Mail-Benachrichtigungen
Falls wir ein neues Angebot oder eine Preisveränderung des bestehenden Angebots Häuser zu vermieten erhalten, werden wir Sie per E-Mail informieren.

Löschen anfordern
Impressum